Blog

Puotipuksun juttuja

Tervehdys! Olen Aurinko-Marika, Pienen Erikoispuodin sielu. Vastaan Puodin toiminnasta melko monitahoisesti. Olen opiskellut eri aloja ja käytän kokemustani hyödyksi puodin pidossa.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisestä osana luontoa ja suhteessa siihen. Moni ekologiseksi luokiteltava asia on tuttu ja tärkeä jo lapsuudesta mutta keskittymiskykyni ei riitä yleensä syventymään tarkempiin yksityiskohtiin, siksi olen iloinen että on muita jotka jaksavat pilkkoa asiat ja ilmiöt palasiksi ja selittää ne kansantajuisesti ja voin heidän tekstejään lainata.

Joskus harvoin jotain yksityiskohtaista jää mieleen, yleensä vain omaksun ytimen vaikka en osaa selittää miten siihen päästiin. Pystyn tarkastelemaan asioita useammalta kantilta yhtä aikaa enkä näe asioita yleensä mustavalkoisina. Tykkään etsiä ratkaisuja aisoihin.

Tässä blogissa tuon esille helppoja tapoja elää ekologisempaa elämää valinta kerrallaan, esittelen mainioita tee-se-itse-juttuja ja toimiviksi koettuja kierrätysideoita. Saatan myös pohtia joidenkin tuotteiden kokonaisekologisuutta ja vaihtoehtoja nykyisin käytössä oleville tavoille suhtautua ekologiseen elämäntapaan.

Ei ole vain yhtä tapaa, se on selvä. Toivon herättäväni myös keskustelua, jossa kaikki osapuolet saavat uutta tietoa ja oivalluksia omaksi ilokseen ja hyödykseen. Tervetuloa pikkukylän pienen puodin puotipuksun maailmaan!