Tietoja meistä

Pieni Erikoispuoti on kotimaisten pientuottajien taidonnäytteiden kauppapaikka. Meiltä löydät samasta paikasta käsityönä valmistettuja ekologisia ja kestäviä huipputuotteita kosmetiikasta käsitöihin. Tilaa tuotteet Verkkokaupastamme tai tule Puotiin ostoksille! Puodin aukioloajat vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Tammikuussa kivijalkapuodin ovi on vain satunnaisesti ja sopimuksen mukaan auki. Verkkokauppa sen sijaan palvelee. Yli 50€:n tilaukset ilman postikuluja. Muutoin postitus maksaa 8 euroa.

Avainlippu palvelulle

Pienelle Erikoispuodille on myönnetty avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä. Asioidessasi meillä tiedät, että ostopäätöksesi kannattaa kotimaista työtä ja sen tekijöitä.

  • Erikoispuodin artesaanikahvit
  • runokirja

Valikoimistamme löydät muun muassa seuraavien valmistajien laadukkaita tuotteita:
Tuffan puulelut, Pipo-korut, Tuuni Turulan kierrätyskuparikorut, Vartsalan käsintehdyt kynttilät, Mokkapuun small batch- luomukahvit, teet, kaakaot ja vegaaniset suklaat, Candle Light Storyn kynttilät ja siivoustuotteet, Carita Cosmetiikan luonnonkosmetiikkaa, Hamppufarmin, Vihreän Härän, Alanteen Tilan, Mahla Forestin tuotteet ja Kuivalihakundin Jerkut.

Meiltä löytyy myös Pienen Kirjapuodin pop up- hylly jossa on luettavaa koko perheelle ja mukavia lahjakirjoja.

Käytä tuoteosastoja

Uutta

Alennettu hinta

Eniten myydyt