Catteco

Catteco logo

Cattecon laadukas luonnonkosmetiikka valmistuu suurella sydämellä Nurmijärven maaseudulla sijaitsevassa pajassa valikoiduista raaka-aineista pienissä erissä. 

Idea luonnonkosmetiikan tuotteiden valmistuksesta syntyi tarpeesta ja halusta käyttää oman ihon ja hiusten hoitoon luonnollisia kasviöljyjä, savia ja aitoja eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita.

Aluksi Carita valmisti suolasaippuoita ja shampoita vain omaan ja läheisten käyttöön. Aikaa myöten kuitenkinmonet muutkin halusivat kokeilla hänen valmistamiaan luonnonkosmetiikkatuotteita ja puoliso Miika tuli mukaan toimintaan. Näin keväällä 2016 syntyi lopulta Catteco. 

Tämän yrityksen arvoja ovat aitous ja läpinäkyvyys, mikä näkyy parhaiten siinä, että tuotteiden pakkauksissa on suomennettuna kaikki ainesosat. Cattecolla käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita ja uusia tuotteita testataan pitkään ennen myyntiin vapauttamista.

Kehitystyössä on apuna useista henkilöistä koostuva raati, joiden iho- ja hiustyypit ovat hyvin erilaiset. Kaikkituotteet on siis testattu erilaisilla käyttäjillä.

Puotipuksun näkemys: Carita ja Miika kävivät kerran tuomassa tuotteita itse Puotiin ja sain samalla tavata ihanan perheen, joka oli kesälomareissulla. Tästä pariskunnasta huokuu rauhaa, lämpöä ja kiinnostusta ihmisiä kohtaan sekä päämäärätietoinen yhteen hiileen puhaltaminen. Samalla sain kokeiluun Candle Light Storyn tuotteita, jotka kohta tulivatkin valikoimaamme tämän ”naapurin suosituksen” kautta.