Yrttipaja

Nordic Herbs Oy on luonnontuotealalla toimiva kotimainen perheyritys, joka myy tuotteitaan nimellä Yrttipaja. Yrityksen elinkaari on jatkunut yli 30 vuoden ajan. Yrtit ovat kasvaneet suomen puhtaassa luonnossa, josta ne on kerätty käsin tai ne on viljelty pellossa luonnonmukaisesti ilman kemiallisia kasvunparanteita tai torjunta-aineita. Suomen laadukkaimmat kuivatut yrtit saa Yrttipajalta.

Yrityksemme toiminnan pääpaino on erilaisten kasvien tuottamisessa, jatkojalostuksessa ja myynnissä. Järjestämme myös keruu- ja viljelykoulutuksia sekä erilaisia workshoppeja yrttien käyttöön liittyen. Koulutetut kerääjät ja sopimusviljelijät takaavat, että raaka-aine on laadukasta eikä kestävän keruun periaatteista tingitä. Yrtit viljellään luonnonmukaisesti ja keruu tapahtuu puhtailta, ja hyväksi havaituilta paikoilta. Pakkausmateriaaleiksi valitsemme aina markkinoiden ekologisimman vaihtoehdon, joka täyttää tuotteen säilyvyyteen liittyvät standardimme. Kehitämme jatkuvasti tuotantoprosessiamme paremmaksi ja energiatehokkaammaksi.

Teemme työmme rakkaudella ja intohimolla. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin, joita on ekologisuus, eettisyys, puhtaus ja reilu peli. Missiomme on tukea ihmisten hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön, kosmetiikkaan ja elintarviketeollisuuteen. Asiakkaitamme on mm. Lumene ja Meira. Haluamme myös rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnostamme ja tuoda ikiaikaiset luonnonantimien käyttöön liittyvät perinteet takaisin tähän päivään. Tuotteisiimme kuuluu maustesekoituksia, yrttiteejuomia, kylpytuotteita sekä Suomen laajin valikoima yksittäisiä yrttejä. Yhtenä mainittakoon Suomalainen nokkonen.