Yrttipaja

Nordic Herbs Oy on luonnontuotealalla toimiva suomalainen perheyritys, joka tunnetaan kotoisammin nimellä Yrttipaja. Kolmikymmenvuotiaan yrityksen juuret ovat Savossa, josta tuotanto siirtyi idylliseen Kauttuan kyläänheinäkuussa 2015.

Yrityksen toiminnan pääpaino on erilaisten kasvien tuottamisessa, jatkojalostustuksessa ja myynnissä. Valikoimaan kuuluu maustesekoituksia, yrttiteejuomia, kylpytuotteita sekä Suomen laajin valikoima yksittäisiä yrttejä. 

Koulutetut kerääjät ja sopimusviljelijät takaavat, että raaka-aine on laadukasta ja kestävän keruun periaatteista pidetään kiinni. Yrtit viljellään poikkeuksetta luonnonmukaisesti ja keruu tapahtuu vain puhtailta, hyväksi havaituilta paikoilta. Pakkausmateriaaleista valitaan markkinoiden ekologisin vaihtoehto, joka täyttää tuotteen säilyvyyteen liittyvät standardimme. 

Puotipuksu yhtyy Petrin sanoihin: ”Toiminta perustuu meille tärkeisiin arvoihin, joita ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Missionamme on tukea ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja taatusti ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Haluamme ennen kaikkea myös rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnostamme ja tuoda ikiaikaiset, luonnonantimien käyttöön liittyvät perinteet takaisin tähän päivään.”